Råvaran
Råvaran och miljömedvetande är första länken i kedjan som kännetecknar Lundgrens Hyvleri AB.

Vi har jobbat med det här under en lång tid och vet vad våra kunder vill ha.

Den Svenska skogsnäringen förvaltar ett arv från långt tillbaka i tiden, det innebär bla att när vi hugger ned skog ser vi till att den återplanteras. Det kommer att bli viktigt för människan i framtiden eftersom skogen motverkar effekterna av de ökade koldioxidutsläppen.
Trä är ett naturmaterial som kräver stor kunskap om virkeskvalitet och i vilken del av landet man hittar rätt råvara för att få det optimala slutresultatet.

En positiv tendens är att allt fler byggnader tillverkas i trä och att trä är ett material som blir allt trendigare även i inredning.
Hyvleriet ligger mitt i ett av Sveriges bästa råvaruområden, här växer norrländsk senvuxen gran och fura av högsta kvalitet som ger dom bästa slutprodukterna.

Produkter

Paneler

Råvaran

Läkt

Dokumentation

GDPR

Monteringsanvisningar

Prestandadeklaration för golv

Prestandadeklaration för utomhuspaneler

Prestandadeklaration för inomhuspaneler

Kontakt

0930 - 510 21

order@lundgrenshyvleriab.se

Hej!

Vi på Lundgrens hyvleri har lyssnat på marknadens önskemål och väljer att utvecklas. Därför kan vi stolt presentera ett samarbete med Combiwood.

Ett brett sortiment av laserade inomhuspaneler i fast längd kommer att finnas på Combiwoods lager för beställning.

Combiwood är specialister på mindre partier och märkesposter till svensk bygghandel och därför ser vi detta som ett naturligt och utvecklande samarbete.